با راه اندازی بسیاری از کسب و کارهای آنلاین، امکان پرداخت آنلاین نیز از طریق متدهای مختلفی برای مشتریان فراهم شده است. اگر شما نیز به فکر کسب درآمد به صورت آنلاین هستید، حال چه از طریق وب سایت های فروشگاهی، چه از طریق اینترنت و ... خوب است که با انواع سیستم عملکرد درگاه های پرداخت آنلاین آشنا شوید. پس با تراپی تا پایان این مقاله همراه باشید.

پرداخت از طریق درگاه های پرداخت آنلاین به چه روش‌هایی انجام می‌شود؟

در این بخش از مقاله به معرفی چند درگاه پرداخت آنلاین پرداخته‌ایم که در هر کدام، انجام عملیات تراکنش‌های پرداخت، با دیگری قدری متفاوت است. به منظور آشنایی با آن‌ها همچنان با ما همراه باشید.

درگاه پرداخت آنلاین میزبان (Hosted)

یکی از انواع درگاه های پرداخت آنلاین ، درگاه پرداخت میزبان است. در این نوع درگاه پرداخت، تراکنش در خارج از صفحه‌ی پرداخت مشتری، مدیریت می‌شود. در واقع به محض اینکه مشتری دکمه‌ی پرداخت را کلیک می‌کند، یک ارائه دهنده‌ی خدمات پرداخت واسطه، ادامه‌ی انجام تراکنش را به عهده می‌گیرد. این روش پرداخت بسیار امن و سریع است و مدیریت تراکنش‌ها از عهده‌ی فروشنده ساقط و به یک واسطه‌ی پرداخت امن واگذار می‌شود.

درگاه های پرداخت آنلاین

درگاه پرداخت آنلاین خود میزبان (Self-Hosted)

از دیگر درگاه های پرداخت آنلاین ، درگاه پرداخت خود میزبان است. در این نوع درگاه پرداخت، کلیه‌ی مراحل پرداخت در وب سایت فروشنده انجام می‌شود و در نهایت این اطلاعات در قالب یک فایل با فرمت مورد قبول به واسطه‌ی سرویس دهنده ی خدمات پرداخت، بدون اینکه مشتری از صفحه‌ی پرداخت خارج شود، ارسال می‌شود. فرمت فایل اطلاعات کاربر یا در قالب کد هش می‌باشد، یا به صورت یک کلید مخفی. مزیتی که در این روش وجود دارد  این است که از آنجا که کلیه‌ی فرایند خرید در یک محل انجام می‌شود، خرید از این نوع فروشگاه‌ها که از این روش درگاه‌های پرداخت استفاده می‌کنند، برای مشتریان راحت‌تر است.

درگاه پرداخت آنلاین مستقیم

در این روش پرداخت، مشتری به صورت مستقیم به بانک مربوطه متصل می‌شود و اطلاعات پرداخت خود را در صفحه‌ی مربوط به بانک وارد می‌کند و پس از اتمام تراکنش پرداخت، پیغامی برای مشتری بر روی صفحه ظاهر می‌شود و مجددا به وب سایت بازگشت داده می‌شود.

درگاه پرداخت آنلاین میزبان API

در این روش پرداخت، کاربر کلیه‌ی اطلاعات پرداخت خود را بر روی صفحه‌ی پرداخت فروشنده وارد می‌کند و فروشنده مسئولیت مدیریت اطلاعات کاربران را بر عهده دارد. سپس اطلاعات پرداخت مشتری از صفحه‌ی پرداخت فروشنده از طریق یک API برای سرور ارسال می‌شود و درخواست انجام تراکنش از این طریق به سرور داده می‌شود. مشکلی که در این روش وجود دارد مربوط می‌شود به مشکلات امنیتی. ممکن است بسیاری از خریداران تمایلی به وارد کردن اطلاعات خود در سرور اپلیکیشن فروشنده نداشته باشند. 

سخن آخر

این متدها، عمده‌ترین روش‌های پرداختی بود که انواع درگاه های پرداخت نظیر، پی پال، استرایپ و ... که آن‌ها را می‌شناسید و شاید بارها از طریق آن‌ها پرداخت‌های اینترنتی خود را انجام داده‌اید، هر کدام ممکن است به یکی از این روش‌ها عملیات پرداخت را انجام دهند.

درگاه های پرداخت آنلاین

بنابراین خوب است قبل از اینکه روش پرداختی خود را برای خرید از فروشگاه‌های آنلاین انتخاب کنید، ابتدا مطالعه و تحقیق کنید تا از نحوه‌ی عملکرد آن درگاه پرداخت اطلاعات کافی به دست آورید و روشی را برگزینید که از امنیت بیشتری برخوردار است و تراکنش را نیز با سرعت بالاتری انجام می‌دهد.

تیم تراپی، با به کارگیری نیروهای متخصص، کارآزموده و حرفه‌ای، فعال در زمینه‌ی انجام پرداخت‌های ارزی، آماده‌ی خدمت رسانی به شما عزیزان در حوزه‌ی انجام پرداخت‌های ارزی بین المللی می‌باشد.

دوستان گرامی، در این مقاله سعی کردیم شما را با اطلاعاتی در خصوص عملکرد هر کدام از درگاه های پرداخت آشنا کنیم. هم اکنون شما تا حدودی دیدتان نسبت به قبل متفاوت شده است و می‌دانید که هنگام خرید از یک فروشگاه آنلاین با انجام تراکنش‌های پرداخت آنلاین، با توجه به نوع درگاه پرداختی که انتخاب کرده‌اید، پروسه‌ی پرداخت چگونه انجام می‌شود و چه عملیاتی در حال پردازش است.

بیشتر بدانید : معرفی بهترین درگاه اینترنتی برای پرداخت های بین المللی

عزیزان امید است از مطالعه‌ی این مقاله لذت کافی برده باشید و اطلاعاتی که در این زمینه دریافت کردید، بتواند برای شما مفید واقع شود. در صورتی که پس از مطالعه‌ی مقالات با سوال یا مشکلی مواجه شدید، با ما تماس بگیرید و سوالات و مشکلات خود را با ما در میان بگذارید. همکاران ما در تیم تراپی آماده‌ی پاسخگوئی به کلیه‌ی سوالات شما عزیزان هستند.

لطفا با ما تماس بگیرید، منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم.

تاریخ انتشار 16 دی 1398
نویسنده  پریسا رضایی
دسته بندی
مشاهده آرشیو مقالات مرتبط
تفاوت پی پال و وسترن یونیون
حذف حساب وب مانی
بهترین بروکرهای فارکس
خرید با پی پال
sendowl
مدرک CMA
Codeable
اپلیکیشن های ریموت دسکتاپ
Teespring
فضای خالی
فرم ارسال نظرات کاربر