بستن سیستم پرداخت اتوماتیک در پی پال

  • ۱۳۹۶/۰۹/۰۲
  • پریسا رضایی
  • 721 بار

هدف پی پال، ارائه خرید و فروش به صورت آنلاین و امن برای کاربران می باشد. پی پال، ارسال پول خریداران را به آدرس ایمیل فروشنده آن هم به صورت آنلاین در بستری مطمئن فراهم نموده است. اگر به کسب و کار فروش اقلام در اینترنت مشغول هستید و از پی پال برای سیستم پرداخت های تان استفاده می کنید، می توانید برنامه خریداران را توسط پی پال سفارشی کنید تا مشتریان خود را پس از پایان معاملات در وب سایت پی پال به یک صفحه خاص در وب سایت خود برسانید. فعال کردن ارسال پاسخ اتوماتیک در پی پال ، می تواند به جلب اعتماد نظرات کاربران تان کمک کند. اما باید حواس تان باشد که بستن سیستم پرداخت اتوماتیک در پی پال را نیز انجام دهید چرا که ممکن است بدون بهره مندی از خدمات، موجودی از حساب شما کسر شود. بنابراین در این آموزش هدف این است که بستن سیستم پرداخت اتوماتیک در پی پال را به شما عزیزان آموزش دهیم. 

بستن سیستم پرداخت اتوماتیک در پی پال

نحوه بستن سیستم پرداخت اتوماتیک در پی پال

بستن پرداخت اتوماتیک به این موضوع بستگی دارد که اکانت شما شخصی است یا بیزینسی. 

در صورتی که اکانت شما شخصی است : 

1. در پروفایل کاربری خود، روی ایکون تنظیمات کنار قسمت خروج کلیک کنید. 

2. در قسمت Payments ، Manage pre-aproved payment را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید.

3. سپس Cancel را انتخاب کنید. 

 

در صورتی که اکانت شما بیزینسی است : 

1. در پروفایل کاربری خود، Profile را در کنار عبارت خروج انتخاب کنید و سپس Profile and settings را انتخاب کنید.

2. My money را انتخاب کنید. 

3. Update  را در کنار Preapproved Payments انتخاب کنید. 

4. سپس Cancel را انتخاب کنید.

 

همانطور گه می بینید لغو کردن پرداخت خودکار پی پال به راحتی و تعداد مراحل کمی صورت می گیرد و از کسر موجودی حساب شما بدون استفاده از خدمات جلوگیری می کند.

نظر خود را ارسال کنید