ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking)




کشور آلمان نه تنها یک کشور بسیار زیباست بلکه، یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپا به حساب می آید که البته از لحاظ رشد جمعیت بسیار کند است و افراد بیکار بسیار کمی در این کشور وجود دارد در واقع آمار بیکاری در کشور آلمان بسیار پائین است و این فرصت بسیار خوبی است برای افرادی که قصد سفر به این کشور برای پیدا کردن کاری مناسب را دارند. کشور آلمان همچنین کشوری است که به دنبال افراد متخصص و لایق و جوان برای استخدام در شغل های بسیار پر درامد است و افراد جوان را برای بازدید از این کشور و جستجوی کار تشویق می کند. بنابراین چنانچه شما نیز تصمیم گرفته اید که به کشور آلمان سفر کرده و در آنجا مشغول به کار شوید، به اولین چیزی که نیاز دارید ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking) است همچنین لازم است که در مورد بهترین مشاغل در آلمان جستجو نمائید. ما در این مقاله برای شما مطالبی را در این زمینه مطرح خواهیم کرد، پس پیشنهاد می کنیم که برای آگاهی از چگونگی درخواست و شرایط اخذ ویزای جستجوی کار آلمان تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

ویزای ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking) چیست؟

ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking)، در واقع یک مجوز اقامت موقت مدت دارد در کشور آلمان است که به شما اجازه می دهد در مدت زمان تعیین شده که 6 ماه می باشد، در این کشور اقامت نموده و به دنبال شغلی مناسب بگردید. در صورتی که در این مدت زمان مشخص شده، کار مناسبی پیدا کردید، ویزای جستوی کار شما، تبدیل به ویزای کار آلمان می شود و شما می توانید در این کشور اقامت نموده و و کار خود را آغاز نمائید. درغیر این صورت، یعنی در صورتی که در مدت 6 ماه موفق به پیدا کردن شغلی مناسب نشدید می بایست به کشورخود بازگردید.

توجه نمائید که : تنها با در دست داشتن ویزای جستجوی کار، شما اجازه ی کار در این کشور را ندارید و این ویزای به منزله ی این است که شما اجازهی  جستجوی کار در این کشور را دارید.

فرایند دریافت ویزای جستجوی کار آلمان دارای سه مورد می باشد که در ادامه برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد.

الزامات دریافت ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking)

  • داشتن صلاحیت های لازم
  • تهیه مدارک لازم
  • تکمیل فرم درخواست و رزرو وقت سفارت آلمان برای درخواست ویزا

که در ادامه این موارد را بیشتر توضیح خواهیم داد.

ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking)

صلاحیت های لازم برای دریافت ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking)

چندین معیار مختلف وجود دارد تا شما برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان صلاحیت پیدا کنید. این معیارها عبارتند از :

  • دارا بودن مدرک کارشناسی یا مدرک کارشناسی ارشد از یک دانشگاه آلمانی یا معادل آن از یکی از دانشگاه های خارج از کشور
  • حداقل 5 سال سابقه یا تجربه های کاری در زمینه تحصیلات مربوطه داشته باشید
  • اثبات این که شما از بودجه کافی برای اقامت خود در این 6 ماه در کشور آلمان دارید.
  • بیمه سفر یا بیمه درمانی، برای تمام مدت اقامت خود در آلمان یا تا زمانی که مجوز کار خود را دریافت کنید.

با دارا بودن شرایطی که در این قسمت بدان اشاره کردیم، شما یک قدم به دریافت ویزای جستجویکار آلمان نزدیک شده اید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking)

در ایم مرحله شما کمی بایست مدارک لازم  را اماده نمائید تا ضمیمه ی فرم درخواست شما شود. با ارائه این مدارک اطمینان حاصل خواهید کرد که در همان مرحله ی اول درخواست شما رد نخواهد شد. بنابراین تمام تلاش خود را برای تهیه این مدارک انجام دهید.

مدارک لازم

  • گذرنامه معتبر (صادر شده در 10 سال گذشته و حداقل 12 ماه پس از بازبینی برنامه ریزی شده)
  •  کپی از صفحه های گذرنامه شما
  • 3 عدد عکس اسکن از گذرنامه بر اساس مشخصات بیومتریک
  • نامه ی کتبی که در آن شما هدف از سفر خود را توضیح می دهید، اینکه چطور می خواهید برای استخدام اقدام کنید و در صورتی که نتوانید شغل مناسبی پیدا کنید، طرح های حرفه ای جایگزینی دارید یا نه.
  • هر گونه مدرک تحصیلی دانشگاهی آلمانی یا غیر آلمانی و همچنین هر گواهی تجربه قبلی که دارید.
  • خلاصه سوابق تحصیلی (CV)
  • اثبات دارا بودن شرایط اقامت در آلمان واینکه دراین مدت مکان مناسبی برای اقامت انتخاب کرده باشید.
  • تائیدیه توانایی مالی برای اقامت در آلمان
  • مشخصات فردی و شخصی شما از قبیل تاریخ تولد، شرایط تاهل و...
  • تائیدیه سلامت کامل شما

ویزای جستجوی کار در آلمان (job seeking)

توجه نمائید که : تنها دارا بودن این مدارک تضمینی برای دریافت ویزا نیست. موافقت برای اخذ ویزا، بسته به نظر کارمندان کنسولگری می باشد.

فرم درخواست و تعیین وقت سفارت

بعد از پشت سر گذاشتن مراحل قبلی، حال نوبت آن است که فرم درخواست خود را تکمیل نمائید. پس از ارسال فرم درخواست، می بایست یک وقت سفرات نیز تعیین کنید برای انجام مساحبه به صورت حضوری. در نهایت با توجه سه موردی که ذکر شد، جهت صدور ویزای جستجوی کار آلمان برای شما تصمیم گیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

شرایط و روش مهاجرت به آلمان

همه چیز در مورد ویزای تجاری آلمان

راهنمای حمل و نقل برای مسافران تازه وارد در آلمان

خدمت تراپی برای دریافت ویزای جستجوی کار آلمان

همراهان گرامی، برای پرداخت هزینه ی تعیین وقت سفارت آلمان می توانید رو ی کمک ما حساب کنید. شما پس از طی مراحل گفته شده و ثبت نام آنلاین برای تعیین وقت سفارت آلمان، جهت انجام پرداخت هزینه ی آن، کافیست لینک پرداخت را از طریق لینک زیر برای ما ارسال نمائید. به منظور تکمیل فرایند درخواست ویزای جستجوی کار آلمان، همکاران ما در تیم تراپی در کوتاه ترین زمان ممکن پرداخت هزینه ی وقت سفارت را برای شما انجام خواهند داد.

پرداخت هزینه وقت سفارت آلمان

از توجه شما تا پایان این مقاله کمال تشکر را داریم. سوالات  و مشکلات خود را با در میان بگذارید. منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم.

سوالات خود را از ما بپرسید

مشاوره رایگان