ویزای کار آلمان | کار و اقامت در آلمان (قسمت دوم)



دوستان، در قسمت اول این مقاله به نکاتی در مورد اقامت در کشور آلمان اشاره کردیم و برای شما گفتیم که چنانچه داوطلب به مهاجرت به آلمان هستید اگر بتوانید مجوز اقامت در این کشور را دریافت کنید، از مزایای بسیاری بهره مند خواهید شد. اکنون در این مقاله راهنمائی های لازم برای دریافت ویزای کار آلمان را عنوان خواهیم کرد. لطفا تا پایان این مقاله هم با ما همراه شوید. 

همه چیز در مورد ویزای کار آلمان

از آنجائی که کشور آلمان در درجه اول به دنبال متخصصان لایق می گردد، داشتن مهارت های لازم، شانس شما را برای دریافت مجوز کار به طور خاص افزایش می دهد. در پرسشنامه ای که به داوطلبان مهاجرت داده می شود، شما می توانید زمینه ی کاری خود را مشخص کنید، درباره ی شغل فعلی تان را بگوئید و در مورد میزان حقوق دریافتی در آن پرسشنامه بنویسید.

چه زمانی برای مجوز کار در خواست دهیم؟ قبل از ورود به آلمان یا بعد از آن؟

اگر دارای ملیت اروپائی نیستید، قطعا نیاز به دریافت ویزای استخدام و مجوز اقامت، قبل از ورود به آلمان دارید. که باید از نمایندگی آلمان در کشور خود آن را دریافت کنید.

تائیدیه مجوز شما به این عوامل بستگی دارد:

  • داشتن یک پیشنهاد کاری قطعی
  • اگر جای خالی وجود داشته باشد.
البته توجه کنید که، اگر جای خالی وجود داشته باشد اولویت با افراد اروپائی یا داوطلبانی است که قبل از شما ثبت نام کرده اند.

به هر حال زمانی که موفق به دریافت مجوزکار شدید، به مدت یکسال اجازه ی اقامت و کار در آلمان را خواهید داشت. اما امکان تمدید آن نیز وجود دارد. اگر جز کارمندان بامهارت باشید، مجوزشما از نوع معتبرتر و برای چند سال خواهد بود.  

ویزای کار آلمان

مهاجرت متخصصان به آلمان و نحوه ی دریافت ویزای کار آلمان

دولت آلمان بیشتر به جذب نیروی کار با مهارت و متخصص راغب است به طوری که در سال 2000 به متخصصان آی تی، گرین کارت اختصاص می داد. اما تا کنون قوانین این دولت دستخوش تغییرات زیادی شده است.

اگر فارغ التحصیل شده اید یا هنوز مشغول به تحصیل هستید،  خوب است که به انتخاب شغلی بپردازید که حداقل درآمدی معادل با 52 یورو داشته باشد که در این صورت واجد شرایط دریافت کارت آبی هم خواهید بود. کارت آبی به مهاجران اجازه ی اقامت در آلمان را برای 4 سال می دهد. البته بعد از گذشت دو یا سه سال می توانید مجوز اقامت دریافت کنید که در این صورت همسر و فرزندان شما نیز می توانند قانونا به کشورآلمان مهاجرت کرده و مجوز کار هم دریافت کنند.

سیستم امتیازدهی PUMA

ایده ای که برای طراحی این سیستم در نظر داشته اند این است که به کشورهای جهان سوم اجازه می دهند که در صورت دریافت حداقل 100 امتیاز در این سیستم، بتوانند ویزای کار آلمان را دریافت کنند و در کشور آلمان استخدام شوند.

مهارت هایی که برای آن ها امیتاز در نظر گرفته شده است :

  • مهارت زبان انگلیسی
  • وجود بستگان شما در آلمان
  • مدت زمان اقامت قبلی شما در آلمان یا یک کشور اروپائی

مهاجرت اعضای خانواده

برای بیشتر افراد غیر اروپائی، مهاجرت متعاقب همسر و فرزندان با شرایط نسبتا سخت و مشخصی همراه است. اخذ ویزای بازدید از خانواده تحت این شرایط می باشد:

  • داشتن درآمد کافی برای تامین مالی اعضای خانواده
  • توانائی تهیه ی مسکن برای اعضای خانواده
  • همسر شما باید مهارت های لازم در زمینه ی زبان المانی داشته باشد
  • فرزندان شما باید زیر 18 سال و مجرد باشند

اما چنانچه اهل اروپا باشید ویا اینکه به علت داشتن مهارت و تخصص به آلمان سفر کرده باشید هیچکدام از این محدودیت ها برای شما در نظر گرفته نمی شود. ولی برای اتباع کشورهای زیر شرایط مذکور وجود خواهد داشت.

  • آندورا
  • استرالیا
  • کانادا
  • هندوراس
  • اسرائيل
  • ژاپن
  • موناکو
  • نیوزلند
  • سان مارینو
  • کره جنوبی
  • ایالات متحده

ویزای کار آلمان

همچنین اگر قصد ازدواج در آلمان را دارید ، شما و نامزدتان باید مدارک زیر را داشته باشید:

  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • مدارکی که نشان دهد شما حداقل 21 روز در آلمان بوده اید.
  • مدارکی که ثابت کند شما در حال حاضر مجرد هستید
  • اگر فرزندی وجود دارد همراه داشتن شناسنامه ی او الزامی است
  • فرم درخواست از دفتر رسمی ثبت نام

ممکن است این مدارک هم مورد نیاز باشد:

  • گواهی ازدواج آزاد و بدون مانع
  • مدارک ازدواج قبلی (اگر داشته اید)
  • مدارک دارایی های شما

همراهان همیشگی تراپی، امید است مطالب ارائه شده برای شما گرامیان مفید و کاربردی بوده باشد. اگر هر گونه سوالی دارید حتما آن را با ما در میان بگذارید. همکاران ما در تیم تراپی آماده ی پاسخگوئی به سوالات شما عزیزان هستند. منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم.

سوالات خود را از ما بپرسید

مشاوره رایگان