گرفتن ویزای کار سنگاپور چگونه است؟

سنگاپور یکی از کشورهایی است که معمولا به عنوان یکی از بهترین مقصد ها جهت کار کردن در نظر گرفته می شود. بسیاری از افراد قصد ادامه تحصیل و کار کردن را در سنگاپور دارند اما در این باره اطلاعات زیادی ندارند. معمولا بعد از تمام کردن دوره تحصیلی شما نیاز دارید که سر کار بروید. برای این کار باید ویزای کار سنگاپور را داشته باشید. در این مقاله هر آنچه که در این مورد نیاز است را به شما آموزش می دهیم. پس می توانید پاسخ خود را در جواب یکی از پرسش هایی که در ادامه به آنها پاسخ می دهیم پیدا کنید.

آیا بعد از فارغ التحصیلی می توانم در سنگاپور کار کنم؟

جواب خیلی ساده و کوتاه مثبت است.

برای چه کاری باید درخواست ویزای کار کنم؟

به طور کلی شما با دو دسته کار رو به رو هستید. کار حرفه ای و کار کارگری. توجه داشته باشید منظور از کار کارگری این است که نیاز به داشتن مهارت های سطح بالا نیست.

ویزای کار سنگاپور

کار حرفه ای خود به چند دسته زیر تقسیم می شود :

پاسپورت استخدام یا Employment Pass :

در این حالت اگر شما واجد شرایط خاص باشید می توانید شغل مورد علاقه خود را پیدا کنید.

پاسپورت Entre  :

 برای کسانی که می خواهند یک کسب و کار را در سنگاپور شروع کنند.

پاسپورت استخدام شخصی یا Personalized Employment pass :

نسخه پیشرفته از پاسپورت استخدام است و انعطاف پذیری بیشتری در کار را به شما پیشنهاد می دهد.

توجه : در صورتی که قصد دارید در دسته دوم مشغول به کار شوید یعنی به دنبال یک کار معمولی هستید باید برای ویزای نوع S-Pass تقاضا دهید.

برای گرفتن ویزای کار سنگاپور باید چه شرایطی داشت؟

در صورتی که ویزای Employment Pass می خواهید :

یک پیشنهاد شغلی از یک موسسه در سنگاپور داشته باشید.

در یک کار مدیریتی، اجرایی یا تخصصی کار کرده باشید.

حداقل حقوق و دستمزد را به مبلغ 3300 دلار کسب کنید.

سوابقی از موفقیت های آکادمیک داشته باشید.

در صورتی که ویزای EntrePass می خواهید :

متقاضی باید کسب و کار خود را در اداره تنظیم مقررات حسابداری و شرکتی ثبت کند.

در صورتی که شرکت ثبت شده باشد، نباید بیش از 6 ماه از درخواست آن گذشته باشد.

اگر شرکت هنوز ثبت نشده باشد، می توان صبر کرد تا روند ثبت طی شود.

این شرکت باید حداقل 50،000 دلار سرمایه داشته باشد.

متقاضی باید مالک حداقل 30٪ از سهام شرکت باشد.

در صورتی که ویزای S-Pass می خواهید :

حقوق ماهیانه ثابت حداقل 2200 دلار داشته باشید. حقوق و دستمزد نشان دهنده تجربه کاری است. متقاضیان قدیمی تر و باتجربه بیشتر باید حقوق بیشتری داشته باشند.

 داشتن مدرک تحصیلی یا دیپلم. برخی از موسسات نیاز دارند که شما گواهینامه های تخصصی در برخی از مهارت ها داشته باشید.

داشتن تجربه کاری در زمینه مرتبط با کار درخواستی.

بعد از فارغ التحصیلی تا چه مدت می توانم در سنگاپور کار کنم؟

پاسپورت استخدام : برای اولین بار  تا 2 سال، تجدید: تا 3 سال

EntrePass : برای اولین بار : 1 سال، تمدید بعدی: 2 سال

گذرنامه شخصی شخصی :  تا 3 سال

S-Pass : تا 2 سال

ویزای کار سنگاپور

مراحل درخواست چگونه است؟

گام اول: برای هر دو Employment Pass و S-Pass، کارفرمای شما یا نماینده استخدام منصوب باید به صورت آنلاین یا به صورت دستی درخواست کار شما را انجام دهد. برای Entrepass، نامزدتان باید درخواست را ارسال کند.

مرحله 2: گذرنامه را دریافت کنید

مرحله 3. برای انگشت نگاری اقدام کنید.

مرحله 4. کارت را دریافت کنید.

فرآیند گرفتن ویزای سنگاپور چه مدت طول می کشد؟

Employment Pass : 3 هفته برای درخواست های آنلاین، 8 هفته برای درخواست های دستی

EntrePass  : 8 هفته برای اکثر موارد

S Pass : 3 هفته برای اکثر موارد

هزینه ویزای کار سنگاپور چقدر است؟

برای Employment Pass  / EntrePass : 70 دلار برای درخواست و 150 دلار برای صادر کردن.

برای S-Pass : 60 دلار برای درخواست و 80 دلار برای صادر کردن.

همراهان عزیز در صورتی که برای پرداخت هزینه های ویزای کار سنگاپور سوالی دارید می توانید از طریق چت آنلاین با ما در ارتباط باشید.

برچسب ها :

اشتراک گذاری :

سوالات خود را از ما بپرسید

مشاوره رایگان

پـشتیبانی

تماس :‌ ۰۲۱-۲۸۴۲۴۰۱۷

۰۷۱-۳۸۳۸۵۰۴۵