مهاجرت هنرمندان به کانادا 2020




کانادا یک جامعه چند فرهنگی است و دولت کانادا شکل گیری و به وجود آمدن فرهنگهای مختلف در کنار یکدیگر را تشویق می کند. شهرهای مهم کانادا مانند تورنتو، مونترال، ونکوور، اتاوا و وینیپگ میزبان مردم در هزاران زمینه فرهنگی هستند. سیستم مهاجرت کانادا همچنین از فرهنگ های مختلف به این کشور استقبال می کند. بند 3 (ب) قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان، یکی از اهداف این قانون را "غنی سازی و تقویت بافت اجتماعی و فرهنگی جامعه کانادا، ضمن احترام به شخصیت فدرال، دو زبانه و چند فرهنگی کانادا" تعریف می کند. در نتیجه، از جمله افرادی که می توانند به راحتی به کانادا مهاجرت کنند، افرادی هستند که در زمینه های فرهنگی-هنری فعالیت می کنند و از روش خود اشتغالی برای مهاجرت خود استفاده می کنند. در ادامه با تراپی همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد قانون خود اشتغالی و مهاجرت هنرمندان به کانادا کسب کنید.

 

مهاجرت هنرمندان به کانادا

 

فعالیت های فرهنگی


تعریف فعالیت های فرهنگی-هنری دشوار است، اما جهت درک عمیق تر و راحت تر این موضوع در ادامه به لیستی از برخی انواع فعالیت های هنری و فرهنگی اشاره شده است (شماره های نوشته شده، مرتبط با کدهای طبقه بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) می باشد):

 

  • 5111 کتابداری
  • 5212 مشاغل فنی مربوط به موزه ها و گالری های هنری
  • 5121 نویسندگی
  • 5122 ویراستاری
  • 5123 روزنامه نگاری
  • 5131 تهیه کنندگان، کارگردانان و مشاغل مرتبط
  • 5132 آهنگسازان و سازندگان
  • 5133 نوازندگان و خوانندگان
  • 5135 بازیگران و طنزپردازان
  • 5136 نقاشان ، مجسمه سازان و سایر هنرمندان تجسمی
  • 5221  عکاسان
  • 5223  تکنسین های گرافیک
  • 5226 سایر مشاغل فنی و هماهنگی در تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی
  • 5241 طراحان گرافیک و تصویرگران
  • 5242 طراحان داخلی و تزئینات داخلی
  • 5243 تئاتر، مد، نمایشگاه و سایر طراحان خلاق
  • 5245 طراحان لباس، پارچه، چرم و محصولات خز

این لیست فراگیر و منحصر به فرد نیست. خیلی از فعالیت های فرهنکی - هنری دیگر نیز وجود دارند که ممکن است در لیست ارائه شده در قسمت بالا ارائه نشده باشند. برای اقدام از طریق خود اشتغالی فعالیت های فرهنگی و هنری باید به موارد ارائه شده در ادامه توجه نمایید.

 

شرایط مورد نیاز جهت مهاجرت هنرمندان به کانادا


برای مهاجرت از طریق فعالیت های فرهنگی و هنری، شخص باید طبق آیین نامه مهاجرت کانادا IRPR،  طی پنج سال قبل از زمانی که درخواست اولیه به دفتر IRCC برسد، حداقل یکی از شرایط شرایط ارائه شده در ادامه را داشته باشد:

(الف) دو دوره یکساله در زمینه خود اشتغالی در فعالیتهای فرهنگی
(ب) دو دوره یک ساله تجربه در فعالیت های فرهنگی در سطح بین المللی
ترکیبی از یک دوره یک ساله از تجربه شرح داده شده در بند (A) و یک سال تجربه در بند (B)


خود اشتغالی، به این معنی است که متقاضی قادر به تامین هزینه های شخصی خود (خود ، همسر و فرزندانشان) با فعالیت های خود اشتغالی می باشد. متقاضی همچنین باید نشان دهد که هنگام فعالیت در کانادا، از طریق فعالیتهای فرهنگی خود به اقتصاد کانادا کمک خواهد کرد و قصد ادامه کار خود در کانادا را دارند.

 

فرآیند درخواست مهاجرت هنرمندان به کانادا


روند فعلی مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق خود اشتغالی شامل دو مرحله اساسی است.

متقاضی درخواست مهاجرت خود را باید به مرکز دریافت مدارک و فرم ها (CIO) در کانادا ارسال کند. اگر CIO درخواست را بپذیرد، مدارک را به دفتر ویزا خارج از كشور ارسال می كنند. دفتر ویزا در خارج از کشور برنامه را پردازش می کند. در صورت تأیید برنامه، متقاضی و اعضای خانواده آنها (همسر و فرزندان وابسته) ممکن است بتوانند به عنوان اقامت دائم وارد کانادا شوند. 

خوداشتغالی یک روش مهاجرت فدرال است. زمان پردازش بسته به برنامه ارسالی، خط مشی های IRCC، خط مشی Visa Office، کامل بودن بسته، پیچیدگی هایی که ممکن است وجود داشته باشد، می تواند متفاوت باشد. زمان  پذیرش از این طریق بین 9 ماه تا تقریباً پنج سال می باشد.

 

مهاجرت هنرمندان به کانادا

 

جمع بندی

در صورتیکه تمایل به درخواست مجارجرت از طریق خود اشتغالی می باشید بهتر است از یک مشاور حرفه ای در زمینه مهاجرت کمک بگیرید تا پرونده شما را به صورت عینی ارزیابی کند و پرونده را به روشی قانونی به مراجع مهاجرت ارائه دهد. برنامه خود اشتغالی برای افرادی است که می توانند تأیید کنند که خود اشتغالی داشته اند (در یکی از زمینه های هنری، ورزشی یا کشاورزی) و با ورود به کانادا مایل و توانا هستند (از نظر مالی، مهارت زبان، تجربه کار و غیره).

سوالات خود را از ما بپرسید

مشاوره رایگان