ویزای دانشجویی اسپانیا | تحصیل در اسپانیا

  • ۱۳۹۷/۰۶/۰۶
  • پریسا رضایی
  • 107 بار

یکی از راحتر ترین روش ها برای مهاجرت، مهاجرت دانشجویی یا تحصیلی است. چرا که بسیاری از کشور ها در این حالت به شما اجازه کار نیز می دهند. پس شما علاوه بر این که می توانید سطح علمی و مهارت های خود را برای پیدا کردن کار بهتر بالا ببرید بلکه می توانید کار پیدا کرده و در نهایت اقامت خود را بگرید. یکی از کشورهایی که برای ادامه تحصیل مناسب است، اسپانیاست. در این مقاله می خواهیم اطلاعاتی در مورد ویزای دانشجویی اسپانیا اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. همراه ما باشید.

قبل از گرفتن ویزای دانشجویی اسپانیا چه مواردی را باید در نظر داشت؟

شما زمانی به عنوان یک دانشجو در اسپانیا شناخته می شوید که برای ادامه تحصیل یا انجام یک کار تحقیقاتی مهاجرت کرده باشید. اگر شما دارای ویزای شینگن یا سوئیس باشید می توانید بدون ویزای دانشجویی اسپانیا به این کشور وارد شوید رد غیر این صورت باید برای گرفتن ویزا اقدام کنید. در صورتی که در مورد ویزای شینگن سوالی دارید می توانید از طریق لینک های زیر اطلاعات مفیدی در این باره بدست آورید :

ویزای شینگن چیست؟

چگونه ویزای شینگن بگیریم؟

تفاوت بین انواع ویزای شینگن چیست؟

پرداخت هزینه ویزای شینگن توسط تراپی 

دلیل رد شدن یا ریجکت شدن ویزای شینگن چیست؟

توجه : اگر از اعتبار ویزای شما 90 روز باقی مانده است و شما بیشتر قصد ماندن دارید حتما باید ویزای خود را تمدید کنید. پس حتما به تاریخ اعتبار ویزای خود دقت کنید.

ویزای دانشجویی اسپانیا

اعتبار ویزای دانشجویی اسپانیا چقدر است؟

مدت اعتبار این ویزا از تاریخ شروع کلاس های شما تا تاریخ اتمام آنها حساب می شود.

آیا با داشتن ویزای دانشجویی اسپانیا می توان درخواست اقامت کرد؟

جواب این سوال مثبت است. پس شما می توانید قبل از اتمام اعتبار ویزای خود در صورتی که واجد شرایط لازم باشید برای اقامت درخواست دهید.

چه کسانی به ویزای دانشجویی اسپانیا نیاز دارند ؟

- افرادی که در یکی از کشورهای شنگن و در سوئیس زندگی می کنند برای تحصیل در اسپانیا نیازی به ویزا ندارند.

- افرادی که در کشورهای زیر زندگی می کنند نیازی به ویزا ندارند اگر مدت اقامت آنها کمتر از 90 روز باشد:

 آلبانی، آندورا، جمهوری مقدونیه، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، استرالیا، باهاماس، باربادوس، بوسنی و هرزگوین، برزیل، برونئی، کره جنوبی، کاستاریکا، شیلی، السالوادور، ایالات متحده، گواتمالا، هندوراس، اسرائیل، ژاپن، مالزی، موریس، مکزیک، موناکو، مونته نگرو، نیکاراگوئه، نیوزیلند، پاناما، پاراگوئه، سنت کیتس و نویس، سان مارینو، واتیکان، صربستان، سیشل، سنگاپور، اروگوئه و ونزوئلا.

- اگر هیچ یک از این شرایط را ندارید، باید درخواست ویزا برای تحصیل در مالاگا AIL داشته باشید.

فرآیند درخواست ویزای دانشجویی اسپانیا چگونه است؟

گام اول:

 با مشاور یا سفارت اسپانیا در مورد شرایط ویزای اسپانیا (حداقل 120 روز قبل از مهاجرت) مشورت کنید.

گام دوم:

به یکی از دوره های اسپانیایی AIL مالاگا بپیوندید، البته با ارائه مدارک ملیت و شرایط تحصیلی که در کشور خود داشته اید. موسسه در همان روز یک گواهی ثبت نام (دعوتنامه مطالعه تحصیلی) در دوره های اسپانیایی برای شما ارسال خواهد کرد.

گام سوم:

گواهی ثبت نام در دوره های اسپانیایی بسیار مهم است. این مدرک تضمین می کند که شما به خوبی در دوره هایی که ثبت نام کرده اید، تمام هزینه ها را پرداخت کرده اید و تاریخ اقامت خود را مشخص کرده اید. سفارت یا کنسولگری در زمان درخواست ویزای دانشجویی اسپانیا این مدرک را از شما می خواهد.

نکته: گواهی ثبت نام بدون پرداخت تمام هزینه دوره تحویل داده نخواهد شد.

ویزای دانشجویی اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای دانشجویی اسپانیا :

4 قطعه عکس که اخیرا گرفته اید.

گذرنامه حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

تکمیل فرم درخواست ویزا

گواهی ثبت نام برای AIL مالاگا

گواهی محل اقامت شما در اسپانیا، این گواهی توسط AIL مالاگا داده می شود

ترجمه به زبان اسپانیایی گواهی پزشکی که نشان دهنده سلامتی شما در برابر تب زرد، وبا و طاعون، بیماری روانی و اعتیاد به مواد مخدر است.

داشتن بیمه خصوصی درمانی.

ارائه مدارک مورد نیاز که نشان می دهند شما سوء سابقه ندارید. این مدرک باید به اسپانیایی ترجمه شده باشد.

اعلام موافقت با پرداخت مالیات در اسپانیا.

برای این که نشان دهید می توانید از پس هزینه های خود برآیید باید 1000 یورو در حساب بانکی خود داشته باشید.

توجه: این مدارک مورد نیاز ممکن است در طول زمان تغییر کنند. پس حتما در سایت سفارت اسپانیا این موارد را چک کنید.

پرداخت هزینه ویزای دانشجویی اسپانیا :

تنها روشی که شما می توانید این هزینه را پرداخت کنید، پول نقد است. این هزینه متغیر است و فعلا 91.2 دلار است. در صورت رد شدن درخوسات شما، این هزینه بازگردانده نمی شود. 

همراهان عزیز امیدواریم با توجه به اطلاعات بیان شده در مورد ویزای دانشجویی اسپانیا بتوانید بهترین تصمیم را برای آینده خود بگیرید.

نظر خود را ارسال کنید